Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Sälja till klassresa

Ska ni åka på klassresa? Finsmakarna hjälper er att tjäna pengar till klassen eller studenten och samtidigt göra gott för miljön. Sälj belgisk choklad, te, kaffe eller olivolja som uppskattas i varje hushåll. Stort utbud av ekologiska varor!

Nu över 50.000 nöjda kunder!

Starta en klassförsäljning idag - sälj med katalog eller digital länk och öka er försäljning. Lätt att administrera för kontaktpersonen!

 

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur många är ni som säljer?

- +

De här kan bli svårt! Ni behöver sälja:

lådor/person

Lättsålda delikatesslådor

Något för alla

Här hittar du något som alla uppskattar. Olivolja direkt från bönderna i Spanska Malaga, gourmetkaffe, te, honung eller varför inte lyxig belgisk choklad?

Olivoljepaketet
170kr
Förtjänst: 60kr/st

Högklassig olivolja i två smaker, direkt från bönderna i Spanska Malaga.

info

Pralinpaketet
170kr
Förtjänst: 60kr/st

Högklassig belgisk choklad direkt från fabrik. Perfekt blandning av mörk, ljus och vit choklad. Rainforest Alliance certifierad.

info

Kaffepaketet
170kr
Förtjänst: 60kr/st

Tre paket gourmetkaffe (brygg) i tre olika spännande smaker. Ekologiskt/Fairtrade/KRAV eller UTZ.

info

Tepaket
200kr
Förtjänst: 65kr/st

För teälskaren! Två sorters te från Kahls följt av smarriga smörkex. sylt, marmelad och lemoncurd.

info

Kaffe & Choklad
200kr
Förtjänst: 65kr/st

Två chokladstrutar; nougat och pralinmix av ljus, vit och mörk belgisk choklad. Abrazo bryggkaffe 200g.

info

Lilla Finsmakarlådan
250kr
Förtjänst: 75kr/st

Exklusiv jungfru olivolja, två sorters bryggkaffe (ekologisk/Fairtrade/KRAV/UTZ) samt belgisk nougat.

info

Premiumlådor för snabbare klasspengar

En uppskattad present

Våra mer exklusiva presentlådor används oftast till att avnjuta själv men även till att ge bort som present . Här kan du nå fler - de flesta föräldrar arbetar någonstans. Nå kunder ni tidigare inte nått då dessa även passar bra till företag som gåvor till kunder och anställda. Finsmakarna fakturerar gärna företaget direkt om önskas, medans laget/klassen/föreningen behåller vinsten. Enkelt va?

Sommarlådan
250kr
Förtjänst: 75kr/st

Picknicklåda med lyxigt bryggkaffe och mousserande jordgubbsdryck samt två belgiska chokladstrutar med hallon, blåbär och jordgubb.

info

Finsmakarlådan Choklad & Lakrits
300kr
Förtjänst: 85kr/st

Belgiska praliner 12st, ekologiskt kaffe 200g, strut Pralinmix 100g samt Lakrits/Passion 115g.

info

Finsmakarlådan Premium
450kr
Förtjänst: 100kr/st

Stor premiumlåda med läckerheter som olivolja, kaffe, te, sylt, honung, belgisk choklad m.m.

info

""Det var verkligen kul att få komma med något nytt och det uppskattades både av oss som sålde och de som köpte!" /Klass 6C i Rönninge skola - vinst 15.753 SEK. "


Ja, vi vill köra igång!

Detta formulär fyller du om ni bestämt er för att starta en försäljning. Vill du istället först ha mer information, fyller du i formuläret längs ned på sidan.

Laget/Klassen

Föreningens/ Skolans Namn:

Lagets/Klassens namn

Antal personer som ska sälja?

När beräknar ni avsluta försäljningen?

Kontaktpersonens uppgifter

Namn

Adress

Postort

Postnummer

Personnummer

Telefonnummer

E-post

Verifiera E-post

Se vår produktkatalog

Framsida säljfolder

Så går det till

1. Kostnadsfritt säljpaket - Utse en kontaktperson (över 18 år) som fyller i formuläret nedan. Inom 24 timmar (vardagar) sänder vi ut ett startpaket innehållande två foldrar per deltagare ifall någon förälder vill ta med till sin arbetsplats etc samt en gratis provlåda. Ett tips är att ha med denna låda när ni delar ut foldrarna så att deltagarna kan se hur den ser ut. Startpaketet innehåller även facebook-länk och loginuppgifter.

2. Ta upp beställningar - Även om vi på Finsmakarna inte har något volymkrav på er som säljare så vet vi av erfarenhet att det är bra att sätta ett gemensamt säljmål som tar er hela vägen eller åtminstone närmare ert slutmål till en klassresa eller den aktivitet ni vill göra. Snittförsäljningen ligger på 11 paket per individ och det kan fungera som en bra måttstock inför er försäljning.

3. Leverans - Med dina login uppgifter du fick vid registreringen lägger du sedan slutbeställningen. Vi rekommenderar en säljperiod på cirka 3 veckor. Finsmakarna skickar sedan leveransen fraktfritt till en leveransmottagare 3-5 arbetsdagar efter beställningen kommit in. För försäljningar under 35st Finsmakarlådor totalt, tillkommer frakt och den varierar var i landet ni bor men hamnar oftast mellan 99-299 SEK. En anmärkningskontroll utförs även på den ansvarige kontaktpersonen och Finsmakarna förbehåller sig rätten att neka utskick av varor om ansvarig för försäljningen har betalningsanmärkning. Fakturan har 20 dagars betalningsvillkor.

Video

Video tjäna pengar med Finsmakarna

Se vår korta film om hur allt går till!

Guide och tips på resmål

Fler alternativ hur ni kan få ihop till klassresan? Läs vår kompletta guide!

Guide bok

Idétorka var ni skall åka? Här hittar ni tips på populära resmål för klassresan

Jordglob

Kostnadsfritt informationspaket (glöm ej adress!)

Vill du först ha katalog och varuprover att visa upp på ett föräldramöte? Beställ ett gratis informationspaket här, glöm inte adressen..

Namn

Telefonnummer

E-post

Meddelande (Frivilligt)

Tjäna pengar till klassen

På många föräldramöten kommer punkten klassresa upp, oavsett om det är till klassresa eller tjäna pengar till föreningen man är ute efter. I skolan vill barnen ofta avsluta en termin med att åka på en rolig och lärorik klassresa. Samtidigt är lagen tydlig: det går inte att bara be föräldrarna betala in till skolresan. Här vill vi på Finsmakarna hjälpa till genom att erbjuda lättsålda delikatesslådor som dessutom innehåller många rättvisemärkta varor. På kort tid och smidigt förfarande kan klassen enkelt tjäna ihop sina pengar till klassresan. Gott som gör gott helt enkelt.

Finsmakarna är ett varumärke som borgar för varor av yppersta kvalitet, höga krav på leverantörernas arbetsvillkor och miljömedvetenhet. Om du vill få ihop klasspengar och om miljön, arbetsvillkoren hos våra leverantörer är viktigt för dig, har du hittat rätt. Finsmakarna levererar ekologiska delikatesslådor som innehar flera rättvisemärkningar och dessutom är lättsålda till vem som helst. Utöver en stund av njutning med en utsökt kopp kaffe följt av en mörk chokladbit kan du lita på att varans process från ursprung till färdig produkt, är ansvarsfullt och uthålligt genomförd.

Finsmakarnas pastapaket är exempelvis helt ekologisk och är man en kaffedrickare blir man inte besviken. Kahls kaffe är känt av de flesta svenskar då de funnits sedan 1911! Den lilla delikatesslådan innehåller både utsökt olivolja, belgisk choklad och två sorters kaffe. Utöver detta finns en låda med två sorters olivolja som för tankarna till soligare breddgrader med sin mustiga smak och gyllene kulör. Missa inte Tepaketet från Kahls och vårt uppskattade Pralinpaket som innehåller utsökt belgisk choklad av högsta kvalitet. Nytt för säsongen är även Finsmakarlådan Present innehållande inslagen pralinask, kaffe, te, sylt och honung. Lådan har dessutom ett budskap såsom “Grattis”, “Tack”, “Kram” eller “God Helg”. En gåva som mottagaren garanterat uppskattar! Samtliga av Finsmakarlådorna är populära och uppskattade av kunderna så att tjäna pengar till klassen eller klassresan har aldrig varit enklare. Vi förbehåller oss rätten att då en produkt tillfälligt är slut eller utgått, byta till en likvärdig produkt.