Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Tjäna pengar till laget

Starta en lagförsäljning idag och få snabbt ihop pengar så att ni kan åka på den där cupen eller köpa det nya matchstället.

Lättsålt och ekologiskt - populära produkter såsom choklad, kaffe, te och olivolja som finns i varje hem. Dessutom stort ekologiskt urval!

Personlig webshop - över 50.000 kunder har njutit av våra produkter. Nu kan deltagarna som säljer också sälja via personlig webshop för att nå ännu fler. Lätt att administrera!

 

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur många är ni som säljer?

- +

De här kan bli svårt! Ni behöver sälja:

lådor/person

Lättsålda delikatesser

Något för alla

Här hittar du något som alla uppskattar. Olivolja direkt från bönderna i Spanska Malaga, gourmetkaffe, te, svensk honung eller varför inte lyxig belgisk choklad?

Olivoljepaketet
170kr
Förtjänst: 60kr/st

Högklassig olivolja i två smaker, direkt från bönderna i Spanska Malaga.

info

Kaffepaketet
170kr
Förtjänst: 60kr/st

Tre paket gourmetkaffe (brygg) i tre olika spännande smaker. Ekologiskt/Fairtrade/KRAV eller UTZ.

info

Pralinpaketet
170kr
Förtjänst: 60kr/st

Högklassig belgisk choklad direkt från fabrik. Perfekt blandning av mörk, ljus och vit choklad. Rainforest Alliance certifierad.

info

Tepaket
200kr
Förtjänst: 65kr/st

För teälskaren! Två sorters te från Kahls följt av smarriga smörkex. sylt, marmelad och lemoncurd.

info

Kaffe & Choklad
200kr
Förtjänst: 65kr/st

Två chokladstrutar; nougat och pralinmix av ljus, vit och mörk belgisk choklad. Abrazo bryggkaffe 200g.

info

Lilla Finsmakarlådan
250kr
Förtjänst: 75kr/st

Exklusiv jungfru olivolja, två sorters bryggkaffe (ekologisk/Fairtrade/KRAV/UTZ) samt belgisk nougat.

info

Exklusivare - snabbare pengar till lagkassan

Uppskattad present

Våra mer exklusiva presentlådor används oftast till att avnjuta själv men även till att ge bort som present . Här kan du nå fler - de flesta föräldrar arbetar någonstans. Nå kunder ni tidigare inte nått då dessa även passar bra till företag som gåvor till kunder och anställda. Finsmakarna fakturerar gärna företaget direkt om önskas, medans laget/klassen/föreningen behåller vinsten. Enkelt va?

Sommarlådan
250kr
Förtjänst: 75kr/st

Picknicklåda med lyxigt bryggkaffe och mousserande jordgubbsdryck samt två belgiska chokladstrutar med hallon, blåbär och jordgubb.

info

Finsmakarlådan Choklad & Lakrits
300kr
Förtjänst: 85kr/st

Belgiska praliner 12st, ekologiskt kaffe 200g, strut Pralinmix 100g samt Lakrits/Passion 115g.

info

Finsmakarlådan Premium
450kr
Förtjänst: 100kr/st

Stor premiumlåda med läckerheter som olivolja, kaffe, te, sylt, honung, belgisk choklad m.m.

info

"Grattis Segeltorps IF P-07 som tjänade ihop 17.763kr. Bra jobbat!"

Segeltorps IF P-07

Se vår produktkatalog

Framsida säljfolder

Så funkar det

1. Kostnadsfritt säljpaket - Utse en kontaktperson (över 18 år) som fyller i formuläret nedan. Inom 24 timmar (vardagar) sänder vi ut ett startpaket innehållande två foldrar per deltagare ifall någon förälder vill ta med till sin arbetsplats etc samt en gratis provlåda. Ett tips är att ha med denna låda när ni delar ut foldrarna så att deltagarna kan se hur den ser ut. Startpaketet innehåller även facebook-länk och loginuppgifter.

2. Ta upp beställningar - Även om vi på Finsmakarna inte har något volymkrav på er som säljare så vet vi av erfarenhet att det är bra att sätta ett gemensamt säljmål som tar er hela vägen eller åtminstone närmare ert slutmål till en klassresa eller den aktivitet ni vill göra. Snittförsäljningen ligger på 11 paket per individ och det kan fungera som en bra måttstock inför er försäljning.

3. Leverans - Med dina login uppgifter du fick vid registreringen lägger du sedan slutbeställningen. Vi rekommenderar en säljperiod på cirka 3 veckor. Finsmakarna skickar sedan leveransen fraktfritt till en leveransmottagare 3-5 arbetsdagar efter beställningen kommit in. För försäljningar under 35st Finsmakarlådor totalt, tillkommer frakt och den varierar var i landet ni bor men hamnar oftast mellan 99-299 SEK. En anmärkningskontroll utförs även på den ansvarige kontaktpersonen och Finsmakarna förbehåller sig rätten att neka utskick av varor om ansvarig för försäljningen har betalningsanmärkning. Fakturan har 20 dagars betalningsvillkor.

Ja, vi vill köra igång!

Detta formulär fyller du om ni bestämt er för att starta en försäljning. Vill du istället först ha mer information, fyller du i formuläret längs ned på sidan.

Laget/Klassen

Föreningens/ Skolans Namn:

Lagets/Klassens namn

Antal personer som ska sälja?

När beräknar ni avsluta försäljningen?

Kontaktpersonens uppgifter

Namn

Adress

Postort

Postnummer

Personnummer

Telefonnummer

E-post

Verifiera E-post

Kort video - så går det till

Video tjäna pengar med Finsmakarna

Tjäna pengar till laget utan att sälja

Guide bok

Vill du se sätt att tjäna pengar till laget utan att sälja? Läs vår guide!

Jag vill veta mer (glöm ej adress)!

Vill du bolla med andra föräldrar innan ni kör igång? Fyll i formuläret så skickar vi information i form av folder och smakprov. Glöm inte adressen!.

Namn

Telefonnummer

E-post

Meddelande (Frivilligt)

Några föreningar som valt Finsmakarna

Tjäna pengar till laget

På nästan alla föräldramöten kommer punkten ekonomi upp. Cupavgifter eller ett nytt matchställ kostar en hel del. Samtidigt är det svårare att hitta sponsorer. Företagen ställer högre krav på avkastning. Här vill vi på Finsmakarna hjälpa till genom att erbjuda lättsålda delikatesslådor som dessutom innehåller många rättvisemärkta varor. På kort tid kan fotbollslaget, ridskolan, simlaget, innebandylaget, kampsportsklubben, hockeylaget eller vad det nu är som ligger er varmast om hjärtat,  enkelt tjäna ihop sina pengar till sin aktivitet. Gott som gör gott helt enkelt.

Kunderna väljer mellan lådor av varierande storlekar och med varierande innehåll. Exempel på produkter är vår ekologiska olivolja från Malaga, kaffe från Kahls kafferosteri eller lyxig belgisk choklad. En delikatesslåda är mycket enkel att sälja och uppskattad hos de flesta såsom släkten, arbetsplatsen, grannar och vänner/bekanta. Ett enkelt och roligt sätt att marknadsföra ert lag på och samtidigt tjäna pengar som kan gå till något roligt eller nödvändigt ändamål.

Försäljning föreningar

Det är enkelt att räkna ut hur mycket ni kommer att tjäna genom att beräkna vad ni tror att ni kommer att kunna sälja och skriva in det i vår räknesnurra. Alla lag och föreningar kan lätt använda sig av denna och på så vis få hjälp att räkna ut hur mycket varje deltagare måste sälja. Sätt rimliga men sporrande mål och peppa varandra som bra lagkamrater så blir det hela som en lagtävling där ni alla är vinnare. Då ingen kontantinsats eller förhandsbeställning krävs från er sida är detta ett riskfritt sätt att tjäna pengar till föreningen.

Finsmakarna skickar ut ett startpaket med säljmaterial som gör det enkelt att fånga kundernas intresse, sen är det bara att sätta igång. När beställningsformulären är insamlade från deltagarna, summerar ni detta och sänder till er kontaktperson. Då sänder vi beställningen till en leveransmottagare. Ni levererar, tar betalt, betalar oss och behåller mellanskillnaden. Smidigt, eller hur?

Kontakta Finsmakarna för att tjäna pengar till klubben på ett roligt och uppskattat sätt som dessutom stärker lagandan!

"Grattis till IFK Örby Dam som drog ihop över 11.000 SEK på kort tid!"

IFK Örby A-lag damer (FOTO: anilssonphoto)